Jednom majstor - uvijek majstor! Rooney se pohvalio nevjerovatnim golom s treninga

Svaka čast

Jednom majstor - uvijek majstor! Rooney se pohvalio nevjerovatnim golom s treninga

Legendarni fudbaler Manchester Uniteda i reprezentacije Engleske Wayne Rooney posljednje godine karijere provodi kao član DC Uniteda u Sjedinjenim Američkim Držvama.

Da u MLS ligu nije otišao samo kako bi uzeo novac dokazao je sjajnim partijama u drugom dijelu prošle i prvom dijelu ove sezone.

Nakon što je na 20 utakmica prošle sezone postigao 12 golova, s dobrim partijama se pojavio i ove sezone jer je upisao pet golova nakon devet mečeva.

Da još uvijek posjeduje veliki kvalitet potvrdio je i fantastičnim golom na treningu svog tima. Izveo je slobodan udarac iz vrlo teške pozicije i uspio je da savlada golmana.

Na kraju se videom tog poteza i sam pohvalio preko Twittera:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi