Jednostavno morate vidjeti: Majstorija Leona Benke

Bivši napadač Sarajeva

Jednostavno morate vidjeti: Majstorija Leona Benke

Leon Benko i u Sloveniji je nastavio terorisati protivničke mreže. 

Nekadašnji napadač Sarajeva danas brani boje Olimpije, a i u klubu iz Ljubljane polazi mu za rukom raditi ono što najbolje zna - postizati golove.  

Tako je Benko u utakmici polufinala slovenačkog Kupa između Olimpije i Maribora (2:1) bio dvostruki strijelac u pobjedi svog kluba, a posebno je impresivno na koji je način prvi put matirao Obradovića.  

Dobro je poznato da je nekadašnji golgeter BHT Premijer lige BiH izuzetno snalažljiv u protivničkim šesnaestercima, ali ovaj put je pokazao da može na bilo koji način zatresti mrežu rivala. Gol škaricama koji je postigao mogao bi se danima prikazivati na TV ekranima u Sloveniji. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi