Jelena Karleuša poslala poruku igračima Hrvatske: Nemojte pjevati tu pjesmu...

Sutra veliko finale

Jelena Karleuša poslala poruku igračima Hrvatske: Nemojte pjevati tu pjesmu...

Endin Čaušević

Ljubitelji fudbala s nestrpljenjem očekuju veliko finale Svjetskog prvenstva u kojem se sutra sastaju Hrvatska i Francuska.

Mjesec dana nevjerovatnog fudbala završava sutra na veliku žalost svih ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu. Okršajem Hrvatske i Francuske spušta se zavjesa na ovo takmičenje, no sigurno je da nas i sutra čeka još jedna spektakularna utakmica.

SP se s dosta pažnje prati na ovim prostorima, a hrvatska selekcija je u centru pažnje širom Balkana. Pred sutrašnji meč oglasila se i srbijanska pjevačica Jelena Karleuša koja se osvrnula na to da je Novak Đoković pružio podršku Vatrenim, ali da nije bio jedini Srbin koji je to uradio.

"Zbog podrške naroda u Srbiji, Novaka, zdrave pameti i ljudskosti, nadam se da reprezentativci Hrvatske više neće pjevati pjesmu u kojoj se pominje ubijanje Srba. Dosta je bilo primitivizma, mržnje i ružne prošlosti. Sport je sport. Naši sportisti su po tom pitanju uzor svima", poručila je Karleuša.

Top Komentari

Kettenhund
Veca uvreda za srpski narod je to sto si ti pripadnica istog, nego da se pjevaju ne znam kakve pjesme... Mislim da ce svaki intelektom neostecen covjek ovo isto reci.
9 18
Keno
Hehehe koja ironika kad srbin govori da je dosta bilo primitivizma i mrznje. Kako to ono englezi fino kazu, as you sow, so shall you reap. Nema sad kukanja
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi