Ludo obećanje Ivana Rakitića ako Hrvatska osvoji zlato u Rusiji

Sutra igraju protiv Francuske

Ludo obećanje Ivana Rakitića ako Hrvatska osvoji zlato u Rusiji

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske sutra igra protiv Francuske utakmicu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Hrvatska selekcija je zablistala na ovom Mundijalu i uspjeli su da naprave historijski podvig plasmanom u finale. Ipak, igrači ovog tima vjeruju da mogu do kraja što bi sigurno bio nevjerovatan uspjeh.

Jedan od najvažniji igrača ovog tima je Ivan Rakitić koji sutra igra svoju čak 71. utakmicu u ovoj sezoni što je najviše od bilo kojeg fudbalera u svijetu. Rakitić je pred meč protiv Francuske dao obećanje da će se istetovirati ako Hrvatska postane prvak svijeta.

"Nemam mnogo prostora na rukama, ali istetovirao bih se na čelu ako treba. Iako nisam još pitao suprugu za zelene svjetlo oko toga, ali tetovaža neka će sigurno biti. Čak sam spreman da se oprostim od fudbala ako treba već u ponedjeljak ukoliko postanemo prvaci svijeta", rekao je Rakitić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije