9

Komentari (9)

GospodinIzSarajeva
OVAKO LJUDI!AJMO SVI IGNORISATI KRKANA I VIDIT CE TE DA CE VAS PRESTAT NERVIRATI A I ON CE PRESTATI KOMENTARISATI!SVI ZNAMO DA JE ON NEKI MOSTARAC KOJI GLUMI ŽELJOVCA A NIKAD NE ZAJEBAVA ZRINJSKI I LIŠTICU NEGO SARAJEVO I VELEŽ!
KRKAN
ČUJTE, ČUJTE I POČUJTE NARODE !!!
milivoje
Kako,vjesto kriju stvari u dosluhu sa novinarima,pa ovaj portal je bio na pripremama,kako nije primjetio da nema frajera.
Nany
Jel ti stvarno misliš da ćeš nešto postići s ovim glupostima koje pišeš? Al dobar ti je fol sa ovim Husrefovim psovanjem. Svaki put nekom drugom. Šteta što će tvoj talenat za pisanje ostati neiskorištenj, pa ćeš vječno ostat malo govance iza tastature. Niko i ništa. Isprdak tačnije.
KRKAN
OD MARTA COVJEK NIJE DOBIO PLATU NEKA KAZE KAKO JESTE !
KRKAN
NARAVNO DA SAM U PRAVU, DRAGO MI JE DA I VAMA DOLAZI U GLAVI I DA SHVATATE DA NISTE VLASNICI SVOJE SUDBINE
Nany
Hvala ti što si nam otvorio oči. Sad mrš u pičku materinu!
KRKAN
JA NE OTVARAM OCI, JA SAMO ZAJEBAVAM, OCI MORATE OTVORITI VI, AKO UOPSTE SMIJETE, POSTO NEMATE PRAVO A NI GLASA ZA BILO STA, SUTI I TRPI, DOBRO JE, SAMO DA RATA NE BUDE
Nany
A gdje to glupane navijači imaju pravo glasa, osim propalog Hajduka, koji kako vidimo briljira? Jel ga ti imaš u klubu za koji navijaš, glupane? Jel ga ima ijedan navijač kluba za koji navijaš? Po čemu se razlikuju tvoja prava od mojih prava, debilu? Nešto je moje? Tvoje? Debilčino usrana smrdljiva. Nemoj ti debilu da šutiš. Digni glas u "svom" uspješnom klubu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.