Jeremie Boga postao tražena roba, njegov novi klub je već poznat

Napoli dovodi krilnog nogometaša

Jeremie Boga postao tražena roba, njegov novi klub je već poznat

E. Škorić
Teme:

Napoli je, navodno, na pragu dovođenja Jeremiea Boge i to za cijenu od 40 miliona eura.

Krilni nogometaš je imao izuzetnu sezonu u Sassuolu, pa je postao tražena roba. Pored Napolija, želio ga je i Milan, ali još nekolicina velikih timova. On se odlučio za jug Italije.

Napoli bi za bivšeg talenta Chelseaja trebao da plati 40 miliona eura, a Sassuolu će pripasti prava na Adama Ounasa, koji je prošle sezone igrao na posudbi u Nici.

Boga je dogovorio petogodišnji ugovor sa Napolitancima i zarađivat će 2,3 miliona eura po sezoni, a treneru Gennaru Gattusu se ukapa u njegovu 4-3-3 formaciju.

Top Komentari

Hakkinen
2.3 mil. Eura?? A Džeko posebno a i Pjanić skuplji od njega . I Edin i Mire imali su po 7.5 miliona eura a koliko će Pjana primati sada vidjet ćemo ja fakat ne znam pa ako neko zna neka napiše. L.p.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi