Sve miriše na transfer, a glavna uloga je Edin Džeko
Foto - EPA

Kockice se slažu

Sve miriše na transfer, a glavna uloga je Edin Džeko

M. Šljivak

Italijanski medji objavili su jučer kako je torinski Juventus krenuo po Edina Džeku.

Sport Italia objavio je kako je Stara dama već počela pregovore sa Romom oko transfera bh. napadača i ubrzo bi se trebalo znati hoće li 34-godišnji fudbaler pojačati redove italijanskog prvaka.

Ako se to na kraju desi Roma će odmah krenuti po dovođenje zamjene. Čovjek kojeg vide kao idealno rješenje je Arkadiusz Milik, aktuelni napadač Napolija.

Iako se i Poljak povezuje sa Juventusom, on bi na kraju mogao završiti u dresu Rome. Ako Stara dama završi sve sa bh. fudbalerom, Roma i Napoli su spremni da završe posao koji Milika vodi u Rim

Tim sa San Paola ozbiljno je zainteresovan Cengiza Undera i Jordan Vertouta. Pokušat će da Milika iskoriste u zamjeni sa Romom i ta opcija je poprilično realna.

Ipak, Džeko se također dosta toga pita. Mnogo zavisi od njegove želje za odlaskom, a Roma je još ranije postavila cijenu od 20 miliona eura za zainteresovane ekipe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vidjet ćemo šta će se dešavati u narednom periodu, ali neće biti nikakvo iznenađenje ako Džeko obuče dres Stare dame. Sve miriše na sjajan transfer legende bh. fudbala.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
Kad Mire ode,dodze Dzeko!Mashala mozda i Barsa?he h...
3 0
Taceoni
Nemice on iz Rima ipak se tu Amra nešto pita
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi