Jeremy Mathieu propušta Evropsko prvenstvo

Potvrđeno

Jeremy Mathieu propušta Evropsko prvenstvo

D. Vejo

Trikolori doživjeli su veliki udarac ouči predstojećeg Evropskog prvenstva u Francuskoj. Štoper Pijetlova, a ujedno i jedan od nosilaca zadnje linije Jeremy Mathieu zbog povrede koljena neće biti na spisku Didier Deschampsa.

Štoper Barcelone morat će hitno pod nož, jer povreda meniskusa je i više nego ozbiljna. Dovoljan razlog da iskusni 32-godišnji štoper ne bude na spisku stratega Francuske reprezentacije.

Ovu povredu defanzivac vuče još od marta mjeseca i prijateljskog susreta njegovog tima sa Rusijom.

Domaćin predstojećeg Eura neće moći da računa ni na Varanea koji također zbog povrede neće biti u mogućnosti da pomogne nacionlanom timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije