11

Komentari (11)

Kazo33y
Triba Leki dati priliku
user1676312914
Nisam oduševljen ali potpuna podrška, pogotovo za Upravu!
user1718737743
Sve vam smeta ko se kod spominje. Ko je znao za dudica ko je znao za klafurica pustite ljude nek rade gdje se god navijaci mjesaju nije dobro.
Peaky99
Iskreno se nadam da će uzet Leku, idemo po naslov prvaka. ! Sretno
Kazo33y
Jerko Leko je jedan veliki gospodin i nogometni znalac. Škola Dinama i hrv reprezentacije. Dobro došao pajdo
bk123
Ja neznam koga je trenirao do sada...
Kazo33y
Trener koji nije osjetio dobru nogometnu školu , reprezentaciju i igrao vami nema sta raditi na klupi i voditi klub . Leko ima preko koliko sam vidio preko 60 utakmica za reprezentaciju , ima pro licencu i Dinamu školu od malih nogu . Trenirao je Lokomotivu , Dragovoljac i 3 godine Jarun. Polemišemo kao da dolazi u Real Madrid . Naći ćemo svima manu. Koga je trenirao Klafuric ? Djecu . Nemojte biti đubrad od ljudi
user1684265579
CRVENIDJAVOLI1922
Treba neki sutoritet u svlačionici samo Meho Kodro ili Vaha ostalo ništa. Onda ostavite i Merzića neka nas on vodi.
user1676312914
Nisam nesto odusevljen, ali vidicemo.
Ecosport
Nekad smo mu yebavali mater, a sad ćemo ga slaviti. :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.