Ramos poručio da želi ostati, a sada mu je bivši Parižanin "začepio usta": Šuti i radi svoj posao!

Rothen o Ramosu

Ramos poručio da želi ostati, a sada mu je bivši Parižanin "začepio usta": Šuti i radi svoj posao!

Eldar Ganibegović

Prethodnog ljeta Sergio Ramos je kao slobodan igrač potpisao za PSG.

Trebao je sjajni španski defanzivac biti veliko pojačanje u redovima Parižana, ali su ga brojne povrede spriječile da ostavi dublji trag bar kada je u pitanju njegova prva sezona u dresu novog prvaka Francuske.

Ramos je ove sezone upisao tek 10 nastupa za PSG i uspio postići dva gola. Ipak, Španac ne razmišlja o napuštanju PSG-a.

Kako je sam priznao, Ramos želi igrati u nogometnoj eliti još najmanje četiri sezone, a potom krenuti u novu avanturu.

"Želio bih igrati još četiri-pet godina na najvišoj razini, a onda imati još jedno iskustvo. Potpisao sam na dvije godine u Parizu, ali pokušat ću biti tri, haha. Sve dok sam dizički jak i dok mogu držati um stabilnim, želim igrati na najvišoj razini", rekao je Sergio Ramos nedavno za Prime Video.

Jerome Rothen oštro je kritikovao Sergija Ramosa jer defanzivac kaže da želi ostati u PSG-u, iako ove sezone nije puno pokazao.

Bivši Parižanin kaže da je normalno da Ramos želi ostati jer prima ogromnu platu, pa makar i malo i prilično skromno igrao. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Prije utakmice Sergio Ramos nam kaže da želi ostati u PSG-u. Ne čudi me što želi ostati, zarađuje više od milon eura mjesečno", rekao je Rothen i dodao:

Dobro, osvojio je sve što se osvojiti moglo, ali ako želiš ostati u PSG-u, šuti i radi svoj posao na terenu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti