Jese Rodriguez Martinez iz Reala u Galatasaray

Jese Rodriguez Martinez iz Reala u Galatasaray

A. Beganović

Mladi 20-godišnji fudbaler Jese Rodriguez Martinez karijeru će nastaviti u Galatasarayju.

Prema pisanju turskih medija Jese Rodriguez Martinez, fudbaler Reala koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Depotivo La Coruni, dogovorio je saradnju sa slavnim turskim klubom.

Rodriguez će prema pisanju turskih medija godišnje zarađivati 750.000 eura, a turski klub Realu neće platiti obeštećenje. Takav je dogovor postignut s tim što će se odšteta od naredne prodaje podjednako dijeliti između Reala i Galatasarayja.

Podsjetimo, profesionalnu karijeru ovaj mladi fudbaler počeo je u Real Madridu B, a sa Realom je potpisao ugovor 2012. godine s tim da je prošlu sezonu igrao na posudbi u Deportivu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti