Jese se pojavio na treningu, pa odlučio da se slika s Neymarom

Nije igrao već godinu dana

Jese se pojavio na treningu, pa odlučio da se slika s Neymarom

E. Čaušević

Jese Rodriguez bio je velika nada Real Madrida, ali prethodnih sezona mu se gubi svaki trag.

Jese već skoro godinu dana nije odigrao ozbiljnu utakmicu, a zbog privatnog živta fudbal mu je pao u drugi plan. Prvo je imao nesuglasica s bivšom suprugom s kojom ima dijete, a nakon što mu je sin završio u bolnici on ih je napustio.

Španac je na ljeto 2016. godine potpisao za PSG, no tu je krenula noćna mora. Išao je na posudbe u Las Palmas i Stoke, a nakon što se ljetos vratio u francuski tim ispao je iz svih kombinacija.

Mnogi čak nisu ni znali gdje se Jese nalazi, a on je danas iznenadio svoje "saigrače" u PSG-u nakon što se pojavio na treningu. Odlučio je objaviti na Twitteru fotografiju s Neymarom i očito najaviti svoj povratak.

Jese s PSG-om ima ugovor do ljeta 2021. godine i nema namjeru da ga prekida. Ono što francuskom timu pravi problem jeste činjenica da ga ne mogu prodati jer za njega nema interesa.

Više nema prijatelje u Real Madridu

O svemu pomalo je pričao Jese, ali najzanimljiviji dio intervjua je onaj koji se odnosi na dane u Real Madridu, tačnije o tome kako su ga bivši saigrači razočarali, sve i jedan.

"Tek kada napustite klub, shvatite gomilu stvari. Nije ovo kritika, svako ima pravo da radi šta želi, ali ja moram reći da sam mislio da u Realovoj svlačionici imam prijatelje. Ispostavilo se da nisam bio u pravu. To su loši ljudi, nisu više moji prijatelji jer su mi prestali odgovarati na poruke koje im šaljem. Niko me nikada nije pitao ni kako sam", požalio se Jese.

Promo

Top Komentari

Dino69
Zao mi momka fkt..
6 2
Arnel925
Ko je ovaj lijevi sa Neymarom?
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi