Neymar u novoj godini prezentovao novu frizuru: Brazilac sada ima dredove

Odlučio da promijeni imidž

Neymar u novoj godini prezentovao novu frizuru: Brazilac sada ima dredove

Zvijezda PSG-a Neymar u nedjelju navečer je prezentovala novu frizuru.

Tokom susreta u Kupu Francuske između Pontivyja i PSG-a Neymar se pojavio sa novom frizurom koja je privukla dosta pažnje.

Bivši fudbaler Barcelone je do sada mnogo puta mijenjao imidž, a čini se kako nikada nije privukao ovoliko pažnje. On sada ima dredove i prije dva dana je bio najprepoznatljiviji na terenu stadiona Moustoir.

Inače, Neymar je odigrao čitavu utakmicu protiv ovog niželigaša te se u 70. minuti uspio upisati u strijelce.

Buffon smatra da je Neymar zslužio Zlatnu loptu

Kada smo već kod Neymara, red je da se prisjetimo šta o njegovim igrama misli golman PSG-a Gianluigi Buffon.

Italijanski čuvar mreže smatra da je skandal što Neymar nije osvojio Zlatnu loptu za prošlu sezonu.

Podsjetimo, Luka Modrić je osvojio ovo prestižno priznanje i na taj način prekinuo desetogodišnju dominaciju Ronalda i Messija, ali Buffon očito smatra da Hrvat nije zaslužio da to osvoji.

"Igrao sam s mnogo šampiona u karijeri i želio sam igrati i s Ronaldom. Ali, u PSG-u također ima jako puno velikana poput Mbappea i Neymara. Mislim da je skandal što Neymar još nije dobio Zlatnu loptu i to sam mu rekao. On i Kylian imaju takav ekstreman talent da će dominirati nogometom još deset godina", rekao je legendarni italijanski golman.

Naravno, sa njegovim mišljenjem se rijetko ko slaže obzirom da Neymar zaista u protekloj sezoni nije napravio ništa posebno.

Dodajmo i to da je PSG uvjerljivo prvi u Ligue 1 i da najveći izazov tek treba doći, a to je osmina finala Lige šampiona kada će Parižani snage odmjeriti protiv Manchester Uniteda.

Promo

Top Komentari

MirzaBarucic
Pada li jos?
6 2
ELmo Nihad Okanovic
Sad ce svi pozeri pocet dredove pustat :-)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi