Ješić: Da smo na pauzu otišli sa prednošću, pobijedili bismo

Trener Sarajeva nakon utakmice protiv Zrinjskog

Ješić: Da smo na pauzu otišli sa prednošću, pobijedili bismo

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva danas su remizirali u Mostaru protiv Zrinjskog (2:2) u okviru 19. kola Premijer lige BiH.

Sarajevo je u dva navrata imalo prednost protiv Zrinjskog, ali se domaća ekipa uspjela dva puta rezultatski vratiti u utakmicu i osvojiti bod. Trener Sarajeva Miodrag Ješić nakon utakmice kazao je da je ova utakmica opravdala epitet derbija.

"Moram reći da je utakmica opravdala epitet derbija i vidjeli smo četiri gola. Nažalost, napravili smo dvije greške iz kojih smo primili golove. Da smo otišli na poluvrijeme sa 1:0, utakmica bi bila riješena u našu koristi", izjavio je Ješić.

On je dodao da će njegova ekipa igrati jednu po jednu utakmice, te da će se truditi da do kraja prvenstva odigraju što bolje.

Trener Zrinjskog Vinko Marinović kazao je da su obje ekipe imale dosta šansi, te da je zadovoljan osvojenim bodom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bilo je dosta šansi i golova i na kraju smo uzeli po bod. Možda je Sarajevo imalo priliku da riješi utakmicu, ali je nisu iskoristili. Reagovali smo s klupe i uspjeli smo uzeti bod. Imamo još jedan derbi i treba analizirati šta nije bilo dobro u ovoj utakmici i to popraviti", kazao je Marinović.


Izjave Zrinjski - Sarajevo by ss_video

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi