Velikani se otimaju za Lingarda

Nakon dobrih partija u dresu West Hama

Velikani se otimaju za Lingarda

E. Škorić

Jesse Lingard je bio otpisan, no sjajnim igrama u dresu West Hama privukao je veliku pozornost na sebe.

Manchester United je ofanzivnog veznjaka poslao na posudbu u West Ham, gdje se preporodio i za dva i po mjeseca postigao osam golova.

ESPN javlja kako West Ham želi da ga otkupi, no istovremeno velikani poput Real Madrida, PSG-a i Intera žele da ga kupe od Manchestera. S obzirom da ulazi u završnu godinu ugovora s Unitedom, to bi bila olakšavajuća okolnost za sve koji ga žele.

Dan ranije, dakle u nedjelju, Lingard je postigao dva gola u 3:2 pobjedi svog tima nad Leicesterom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako igra, treba očekivati da ga i selektor Engleske pozove na Evropsko prvenstvo.

Promo

Top Komentari

Barca.forever
Opet PSG? hahahhhaahahahahah
2 1
AndrejUdovicic
dobar je trenutno ali ne zivi se od polusezone po meni najbolje da ostane u West hemu jer tu moze bit glavni tesko da bi u nekim "velikanima" izborio mjesto i ovako briljirao
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi