Jeste li vidjeli Cristianov izraz lica kada je sudija svirao kraj?

Nije mu bilo lako

Jeste li vidjeli Cristianov izraz lica kada je sudija svirao kraj?

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo sa Juventusom neće osvojiti Ligu prvaka.

Portugalski velemajstor je doveden u Torino kako bi osvojio ovaj trofej, ali u prvoj sezoni sa njim u sastavu Bianconeri su došli do četvrtfinala.

Preko Ajaxa nisu mogli. Holandski tim je odigrao još jedan nevjerovatan meč, slavio je sa 1:2 i izbacio je Staru damu iz Lige prvaka za ovu sezonu.

Teško je ovaj poraz pao Cristianu Ronaldu. To je bilo jasno uočljivo po posljednjem sudijskom zvižduku, kada je kamera zumirala lice portugalske zvijezde.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nije mu nimalo lako...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Sve na stranu, Ajax stvarno razvaljuje, ali ih ne volim upravo zbog onih smrdljivih izraelskih zastava.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi