Jeste li vidjeli Falcaovu reakciju na Patov ulazak u igru?

Kolumbijac u šoku

Jeste li vidjeli Falcaovu reakciju na Patov ulazak u igru?

Ekipa Chelsea u ovim trenucima igra meč 32. kola Premiershipa u gostima kod Aston Ville.

Trenutni rezultat je 2:0 za ekipu iz Londona, a najzanimljiviji trenutak meča desio se u 23. minuti kada je u igru umjesto povrijeđenog Remyja ušao on - Alexandre Pato.

Bio je ovo debi za Brazilca u ekipi Chelsea iako je u klub došao još u januaru mjesecu. Upravo je Brazilac bio strijelac drugog gola i to sa jedanaest metara.

Najgore u cijeloj priči prošao je Falcao koji je ostao zakucan za klupu za rezervne fudbalere te je čak i Pato dobio šansu ispred njega.

Veoma zanimljiv bio je izraz lica Kolumbijca kada nje vidio da Pato ulazi u igru, a da će on svoju priliku morati još sačekati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Definitivno se po ovom izrazu lica može potvrditi poslovica: "Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi