Chelsea se rješava Pata nakon samo dva mjeseca?

Ništa mu ne ide u prilog

Chelsea se rješava Pata nakon samo dva mjeseca?

Brazilski fudbaler Alexandre Pato bi uskoro mogao napustiti Chelsea, u koji je stigao prije manje od dva mjeseca.

Povremeni reprezentativac Brazila, koji u Chelseaju zarađuje 30 hiljada funti sedmično, još uvijek nije zabilježio niti jedan nastup u plavom dresu, a lako bi se moglo desiti da se to uopšte i ne dogodi, obzirom da u klubu iz Londona ozbiljno razmišljaju o raskidanju posudbe.

Guus Hiddink je nedavno izjavio da je Patu potrebno da prođe određene pripreme, što se nije dogodilo, pa Brazilac trenutno nije potpuno spreman da zaigra. Navodno je Pato daleko od svoje prepoznatljive forme, a ne idu mu u prilog ni odlične partije mladog Traorea, koji je na posljednjih šest utakmica postigao četiri gola.

Osim toga, s treninzima je počeo i Radamel Falcao, koji se vraća u formu. Kada se njima dvojici dodaju Remy i neprikosnoveni Costa, čini se da za Pata zaista nema mjesta u Chelseaju.

U slučaju da se priče o raskidu saradnje obistine, Pato će se brže bolje vratiti u Corinthians, gdje je u proteklom periodu pružao vrlo dobre partije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Postavlja se pitanje zbog čega je Chelsea uopšte i dovodio brazilskog napadača...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi