Jeste li vidjeli koga je na teren sinoć poslao Henry?
Utakmica je već bila gotova jer je rezultat bio 0:3, pa je Henry odlučio da malo ekserimentiše.

Dijete zaigralo Ligu prvaka

Jeste li vidjeli koga je na teren sinoć poslao Henry?

Ekipa Monaca doživjela je sinoć novi debakl u Ligi šampiona.

Bolji od izabranika Thierryja Henryja bili su fudbaleri Club Bruggea koji su u Kneževini slavili sa čak 4:0.

Ipak, ono što će ostati zapamćeno sa ove utakmice je činjenica da je Henry šansu za igru u nastavku meča dao Han-Noah Massengu. Radi se o dječaju koji je ljetos napunio tek 17 godina i kojem je ovo bio, vjerovali ili ne, prvi nastup u seniorskom fudbalu i to baš u Ligi prvaka.

On je na taj način postao prvi fudbaler koji je rođen u 21. stoljeću, a zaigrao je u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Evropi. Inače, on je rođen 7. jula 2001. godine.

Radi se o igrajču koji igra u veznom redu i koji važi za velikog talenta francuskog fudbala. Vidjet ćemo da li u nastavku karijere opravdati povjerenje koje mu je sinoć ukazao Henry.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi