Jesus jednom riječju sve rekao o transferu u Bayern

Ne igra mnogo u Cityju

Jesus jednom riječju sve rekao o transferu u Bayern

Brazilac Gabriel Jesus jednom riječju stavio je tačku na špekulacije oko transfera u Bayern.

Ovaj 22-godišnji fudbaler u posljednje vrijeme u Manchester Cityju i ne igra mnogo, priliku uglavnom dobija s klupe, a sve to bilo je, naravno, povod za špekulacije da bi mogao napustiti Etihad tokom zime.

Kao sljedeće odredište u Jesusovoj karijeri pominjala se Njemačka, konkretno tamošnji prvak Bayern, ali informacija koju je prvi plasirao sportski list Bild pokazala se netačnom. Barem ako je vjerovati onome što je na Instagramu napisao sam Jesus.

On je, naime, na vijest o mogućem preseljenju u Bayern kratko i jasno napisao komentar 'Laž', čime je stavio tačku na sve špekulacije koje su posljednjih dana punile medijske stupce u Njemačkoj.

U Bayernu svejedno imaju namjeru da tokom zime posluju s Manchester Cityjem. Želja trenera Nike Kovača i dalje je Leroy Sane, koji je još ljetos bio na pragu transfera, ali je cijeli posao propao nakon što se povrijedio.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Bili smo jako zainteresirani i razgovarali smo s njim, ali onda je imao tu groznu povredu i nismo mogli riskirati. Čekamo da vidimo kako će se oporavljati, a onda ćemo ponovno sjesti za stol u januaru", poručio je predsjednik Bayerna Uli Hoeness.

Šta će od cijele priče biti, ostaje da se vidi. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi