Jevtić: Očekujemo pobjedu u trećem kolu

Bh. juniorske igraju protiv Armenije

Jevtić: Očekujemo pobjedu u trećem kolu

E. Čaušević

Ženska juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine utakmicom protiv Armenije sutra završava prvi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Selektor Dragan Jevtić očekuje pobjedu svoje ekipe.

"Pred nama je utakmica posljednjeg kola protiv Armenije. U prethodne dvije utakmice smo igrali dobro protiv favorizovanih protivnika. Protiv Švedske smo osvojili važan bod i sad želimo da ga potvrdimo pobjedom protiv Armenije. Svi se nadamo da ćemo uspjeti u tome i plasirati se nakon dužeg vremena u elitni krug kvalifikacija".

Utakmica BiH-Armenija biće odigrana sutra u 15 sati u Etno selu Stanišići, dok će se u isto vrijeme u Ugljeviku sastati Belgija i Švedska.

Na tabeli prvo mjesto zauzima Belgija sa 6 bodova ispred Švedske (4), Bosne i Hercegovine (1) i Armenije (0).

Plasman u elitnu rundu ostvariće dvije prvoplasirane ekipe, te četiri najbolje trećeplasirane iz 12 kvalifikacionih grupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi