Jevtić se zahvalio sportskim prijateljima na podršci
FOTO: facebook NK Vitez

Iskusni defanzivac se osjeća dobro

Jevtić se zahvalio sportskim prijateljima na podršci

S. Mlaćo

Teška povreda iskusnog Marka Jevtića (34), defanzivca NK Vitez, zbog koje će morati završiti igračku karijeru jučer je šokirala bh. javnost. 

Jevtić je neugodnu povredu zaradio u duelu sa Čelikom (0:0), a doktori u zeničkoj bolnici odstranili su mu bubreg. Za njega je karijera završena, a čelnici NK Vitez jučer su posjetili svog fudbalera, te pružili maksimalnu podršku. 

"On se iskreno zahvalio navijačima Viteza i sportskim prijateljima na toplim riječima podrške, te poručio kako je operacija prošla dobro", otkrili su iz NK Vitez.

Veliki broj klubova u našoj zemlji pružio je podršku defanzivcu Viteza, te poželio što brže ozdravljenje. Svi su se još jednom složili da je posao fudbalera veoma težak, ponekad i više od toga,  što je pokazao i subotnji meč Viteza i Čelika, te teška povreda iskusnog Jevtića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti