Jeziva ispovijest: "Trpio sam teror u Videotonu, Lazović me maltretirao..."

Žestoke optužbe srbijanskog napadača

Jeziva ispovijest: "Trpio sam teror u Videotonu, Lazović me maltretirao..."

Srbijanski napadač Stefan Šćepović sve je šokirao priznanjem za medije u Poljskoj da je, dok je još igrao za Videoton, trpio torturu.

Šćepovića je fizički i psihički u mađarskom klubu maltretirao, ni manje ni više, nego njegov sunarodnjak Danko Lazović koji se jesenas u jeku sezone povukao, a za sve to vrijeme trener se držao po strani.

"Ljut sam kad se sjetim šta sam prošao u Mađarskoj. Nisam imao problem tamo ni sa kim, ali je jedan igrač imao problem sa mnom. To je bio Srbin koji danas ne igra nogomet", kazao je Šćepović, ne želeći da imenuje siledžuju, no jasno je da se radi upravo o bivšem napadaču PSV-a, Feyenoorda, Zenita...

Nastavio je govoriti o traumatičnom iskustvu.

"Stalno me je napadao iz samo njemu znanih razloga. Vikao je: 'Udarit ću te, napravit ću ti pakao u svlačionici, majku ti je*em!" Isprva sam pokušavao da ga smirim, govorio sam da tako ne treba pričati sa mnom, ali on je nastavio vičući: 'Prebit ću te, nećeš se izvući!' U jednom trenutku sam mu i ja uzvratio: 'Ajde, udari me, molim te', i naravno ništa se nije dogodilo, ali je on nastavio da me proziva."

Stručni štab predvođen Markom Nikolićem ništa nije poduzimao.

"Trojica trenera iz Srbije bila su na njegovoj strani, dopustili su da tako postupa sa svojim zemljakom. Ranije je jedan igrač doživio slične stvari od ovog idiota. Kad mu je ovaj uzvratio da tako može da se ponaša sa svojom majkom, idiot ga je zgrabio i bacio na zid. Iako je bio izazvan, ipak, je on bio izbačen iz tima. Znao sam da će ista stvar biti i sa mnom."

Stefanov brat Marko je i danas u Videotonu, dok je on bio primoran potražiti novu sredinu. Danas je u poljskoj Jagielloniji.

Top Komentari

Alkma
To se fino rjesi kazes mu ja jebat cu ti mater poslije treniga uzmes bejzbol palicu i isprebijas ga od batina svakako ces biti suspendovan tako bi te zapamtio za sva vremena
1 1
casimiro
Uuuuuu,jezivo do bola...ne dao bog nikome!!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi