FK Sarajevo u nastavku sezone jači za Adukora

Dobio pravo nastupa

FK Sarajevo u nastavku sezone jači za Adukora

Midhat Šljivak

FK Sarajevo u nastavku sezone bit će jači za veznjaka Joachima Adukora.

Ovaj 27-godišnji vezni fudbaler iz Gane vratio se nedavno u Bordo tim sa kojim je potpisao dvogodišnju saradnju.

Mjesec dana nakon dolaska Adukor je konačno stekao pravo nastupa. Potrebni papiri su stigli i veznjak će pojačati konkurenciju u redovima bh. prvaka.

Adukor pokriva pozicije zadnjeg veznog i štopera. Za Bordo ekipu je do sada odigrao 39 utakmica na kojima je postigao tri pogotka te upisao četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bio je član ekipe koja je osvojila duplu krunu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sto je Dinamo u Hrvatskoj koji se je pretplatio na sampionske titule to je sada i bit ce ubuduce FK Sarajevo, ostali u BH premije ligi mogu se boriti za drugo, trece i cetvrto mjesto. Naprijed samo naprijed Bordo Masina, Bordo boja je rojalska boja ako neko nije znao.
21 5
ElComandante
Ajmoooooo
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi