19

Komentari (19)

Emir
Ode on u Čelik.
Emir
Loji seljacki mentalitet pa nije ni cudo sto smo third world country. Momak odbije potpisati novi ugovor I ti ga zabetoniras na klupu ili pak tribinu.
velez mo
TO SI UPRAVU,JEBAJI GA TREBALO GA JE OSTAVITI NEKA IGRA PA NEKA ONDA IDE GDJE HOCE,BIO JE VAZNA KARIKA U SARAJEVU,ISTO KAO I MUJEZINOVIC U NAS,A U MEDU VREMENU TRAZIS NAJBOLJE RJESENJE NA NJEGOVOJ POZICIJI,NIJE MUDRO ISPALO NI SARAJEVO A NI MI.
Robijasis1000
Sta vi znate, sta je sa Rabiottom u PSG?
velez mo
PITAJ MAME STA JE SA NJIM,ONA NAJBOLJE ZNA!
DobarDan
Upravu si totalno, ja mu ni na tribini ne bih dao da sjedi. Nismo dobrotvorno drustvo da mu cinimo usluge, boli njega za nas a i nas za njega.. Posteno i realno.
VelaHavle
Debili glupi, tako se to svugdje radi... stiti se interes kluba... inace ce ti svaki igrac tako uraditi, i nikad nikog neces ni prodati, niti ce ti iko htjeti produziti ugovor... imali smo primjere duljevica i sarica, gdje nike uradjeno kao sa Adukirom, i sta smo dobili - kitaru
Emir
Bas si debil i nije istina da se to svugdje radi, jer je i dalje pod ugovorom. Neki klubovi to mogu priustiti dok vecina klubova ispostuje barem pravi klubovi ispostuju odluku igraca i nastoje da ga pridobiju da promjeni misljenje ukoliko ga zene. Samo seljacine ostave ostave na klupi jednog od najboljih igraca u ekipi jer nece da produzi ugovor.
DobarDan
@Emire Oprosti nam sto smo bahati. Nije ostao na klupi nego na tribini, povremeno ode po cevape, pitu cisto da ne sjedi bezveze... Nismo mi krivi sto je gladan i glup, ja da ti dizem karijeru a tebe da boli ki*a za mene, nece da moze kolega, kod Emira da al kod nas ni pod razno. Sa tim stavom mozes samo u vicu zavrsit il u tuzli...
Gasirotti
U Tuzla City-u najgori igrač ima platu 3500KM. Adukor će dobiti koliko zine. Šta vam jebeno nije jasno?
velez mo
SVAKA CAST JA TO VJERUJEM,BIO JE U NAS VJEROVATNO JE AZMIR PONUDIO VISE,STA NJEMU PRESTAVLJA I SARAJEVO ILI VELEZ,IDE LIK ZA PARAMA,KO DA VISE NJEGOV JE
velez mo
VIDICEMO DO KRAJA PRELAZNOG ROKA KO CE GDJE,POSAO NOVINARA JE DA PISE,VALIDNO CE BITI ZADNJI DAN PRELAZNOG ROKA,SRETNO RODENI,SRETNO PITARI
DobarDan
Ja da sam igrac Tuzla bi trebala platit za moje usluge bar 4 puta vise u odnosu na FK Sarajevo, a i tad bi se pitao "sta koji ku*ac ja trazim ovde", plasticni klub bez ikakve perspektive, nastali za inat i tako ce i otic.
Terminator
To se zove ,sa konja na magarca.
Romario 77
to je sve tacno ali je lik bio jedan od najboljih ibszeza je da ide. Mi sad na toj poziciji nemamo igraca mozda Stanojevic ali umjestl Kapica nemamo zamjenu ali valjda ce naci nekoga u sredinu.
Jadnimi
Menageri su največe zlo. Sarajevo je momka vratilo iz mrtvih, ali menager se potrudio da ga ponovo izbaci iz igre.
Avayan
Kakav debil moras biti i otici od osvajaca duple krune koji ce igrati LP i EL, u povratnika u Premijer ligu ili klub koji je jedva dobio licencu. Nije sve u nogama, treba imati nesto i u glavi.
GAziJA....
Ono kad te menager forsira da ne produzis, pri tome ti prica da ima zavrseno za tipa Sturm, Olimpiju ili neki Kuracspor, a ti na kraju klapnes usima i odes u Tuzla City ili Celik..
Aduka
Bas je klepno usima hahahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.