Joachim Adukor nije želio produžiti ugovor sa FK Sarajevo

Na ljeto napušta Koševo

Joachim Adukor nije želio produžiti ugovor sa FK Sarajevo

S. Mlaćo

Nakon što je Krste Velkoski danas produžio ugovor sa FK Sarajevo, sportski direkor bordo tima Emir Hadžić na današnjoj press konferenciji navijačima se saopštio i jednu lošu vijest.

Naime, internacionalac iz Gane Joachim Adukor kojem ugovor ističe na ljeto ove godine nije pristao na produženje saradnje. Adukor je 2017. godine stigao na Koševo iz Grčke te borbenim partijama osvojio simpatije navijača.

Nažalost, navijača bordo tima uskoro će napustiti Koševo.

"Za njega ćemo morati potražiti zamjenu", kazao je Hadžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mbape
Napraviš igrača od njega i on frajer neće da produži, odmah bi ja njega na klupu do kraja sezone, kad nećeš da produžiš nećeš ni igrat.
89 0
Titotejebo
Imaju tribine.
76 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi