Krste Velkoski produžio ugovor sa FK Sarajevo

Kapiten bordo tima ostaje na Koševu

Krste Velkoski produžio ugovor sa FK Sarajevo

S. Mlaćo

Nakon Benjamina Tatara i Amara Rahmanović danas je vjernost sa FK Sarajevo produžio i kapiten Krste Velkoski. 

Velkoski je prvi put na Koševo stigao 2014. godine, a za povratak se odlučio u julu 2017. godine. Osvojio je brzo simpatije navijača bordo tima i ponio kapitensku traku.

Novi ugovor će važiti do 2021. godine.

"Na taj način urađeno je sve što se tiče operativnog dijela posla te je klub pokazao odlučnost da funkcionira kao svi normalni u trenucima kada se bori za titulu", istakli su iz FK Sarajevo.

Zadovoljstvo zbog produženja saradnje nije skrivao ni Velkoski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Drago mi je što sam se uspio dogovoriti sa Sarajevom i što ću za ovaj klub nastupati i u narednom periodu. Radujem se nedjeljnom okupljanju i što ću ponovo vidjeti kolege. Nadam se da ćemo ostvariti naše ciljeve", rekao je Velkoski, dodavši kako mu je lijepo u Sarajevu i da se nije mnogo dvoumio iako je imao na stolu ozbiljnu ponudu iz inostranstva. 

Sarajevo ima pet bodova više od Zrinjskog a Velkoski se nada da će na prvom mjestu ostati i nakon proljetne polusezone te da će klub nakon tri godine na najbolji način krunisati dobar rad iz prethodnog perioda.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Šulc
To krle titula je nasa
40 0
burek_sa_mesom
Od magle i smoga nije vidio što je potpisao.
0 38

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi