Ponovo uhvaćen na djelu: Joachim Low je i sinoć zgrozio javnost svojim ponašanjem

Očito voli da radi te stvari

Ponovo uhvaćen na djelu: Joachim Low je i sinoć zgrozio javnost svojim ponašanjem

E. Čaušević

Reprezentacija Njemačke sinoć je poražena u Minhenu od Francuske (1:0) u meču prvog kola grupne faze Evropskog prvenstva.

Nijemci nisu uspjeli da dođu do pobjede pred svojim navijačima, a utakmicu na Allianz Areni odlučio je autogol Matsa Hummelsa iz prvog poluvremena.

Francuska i Njemačka su odigrali zaista odličnu utakmicu na kojoj smo vidjeli dosta toga, ali više razloga za zadovoljstvo na kraju je sigurno imao Didier Deschamps.

Međutim, u centru pažnje javnosti našao se i njemački selektor Joachim Low koji je svojim čudnim potezima ponovo mnoge šokirao.

Low je poznat po tome kako u toku meča "kopa" nos, gura ruke u svoje gaće i nakon toga miriše prste zbog čega je godinama bio na meti ismijavanja. Ovo mu je zadnje veliko takmičenje na klupi Njemačke i čini se da je Low odlučio otići u stilu.

Naime, kamere su ponovo selektora Njemačke uhvatile kako radi svoje "prepoznatljive" stvari i čini se da ga uvijek snimaju u najgorem trenutku kada se on tome baš ne nada.

Oglasi

Low je ponovo u nekoliko navrata mirisao svoje prste, ali na svu sreću kamere ovaj put nisu snimile gdje je prije toga bila njegova ruka. Naravno, nije dugo trebalo da Low postane hit na društvenim mrežama zbog toga.

[twitter]https://twitter.com/McGregor93/status/1404907124862431240[/twitter]

Kamere su na sinoćnjoj utakmici u dva navrata uspjele da uhvate Lowa kako miriše svoje prste, a mnogi su odmah pomislili na najgore i prisjetili se njegovih "gadosti" iz prošlosti.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Za iskusnog trenera ovo je posljednje veliko takmičenje na klupi Njemačke jer je prije nekoliko mjeseci saopštio da će napustiti nacionalni tim nakon što se završi Evropsko prvenstvo.

Umjesto njega na selektorsko mjesto stiže Hansi Flick koji je na kraju sezone napustio minhenski Bayern i pristao je da bude novi selektor reprezentacije Njemačke.

Top Komentari

edin_93
Ne bi se rukovao sa ovim gadom...
3 0
Malmi_Suomi
Low je poznat po tome kako u toku meča " kopa " nos i guzu, gura ruke u svoje gaće i nakon toga miriše prste zbog čega je godinama bio na meti ismijavanja. Hahahahaha LIK je baš LIK hahahaha
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi