Igrači u čudu, navijači u strahu: Umalo tragedija neposredno pred start meča Njemačka - Francuska

Padobranac iznenadio prisutne

Igrači u čudu, navijači u strahu: Umalo tragedija neposredno pred start meča Njemačka - Francuska

A. Čaušević

Ponovo je izbjegnuta tragedija na Evropskom prvenstvu, ovaj put na meču Njemačka - Francuska. 

Nakon što je na susretu Danske i Finske Christian Eriksen pao na pod i na sreću dobio životnu bitku poslije silnih napora doktora, u nedjelju je na Wembleyu na utakmici Hrvatska - Engleska navijač pao s tribine i završio s teškim povredama.

Nova tragedija mogla se desili večeras u Minhenu neposredno pred posljednji meč prvog kola grupne faze, između Njemačke i Francuske.

Naime, jedan aktivista organizacije Greenpeace je odlučio da se s padobranom spusti na teren, a sve je moglo završiti tragično.

[twitter]https://twitter.com/FutbolBible/status/1404882413524713475[/twitter]

Dok se spuštao s padobranom zapeo je o čeličinu kontstrukciju na stadionu te je počeo da gubit kontrolu. 

Međutim, silnim naporima uspio je izbjeći da završi u tribinama te je nekako sletio na travnjak Redari su ga odmah odveli sa terena.

No description available.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Inače, aktivista je na teren uspio spustiti veliku loptu s porukom da se priroda zaštiti od ulja, nafte i naftnih derivata. 

Svi na stadionu su bili u čudu kada su vidjeli šta se dešava. Pojedini navijači su na tribinama strahovali da padobranac ne udari u njih, dok su navijači zabrinuto gledatli šta se dešava.

Top Komentari

MaDaj
Sve to treba po jedno 5 godina zatvora i to je to ... ovako gledano, svaka utakmica neka glupost...
5 0
user1599499530
Vidi ovog tarzana ....sto letis kad nemas krila eto sto to radis ????? ;)
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi