Joachim Low uči španski jezik, nije više tajna koji klub će trenirati nakon Evropskog prvenstva?

Real Madrid bi mogao imati Nijemca za trenera

Joachim Low uči španski jezik, nije više tajna koji klub će trenirati nakon Evropskog prvenstva?

Edmir Škorić

Joachim Low će na klupi njemačke nogometne reprezentacije sjediti još samo nekoliko mjeseci.

Potvrđeno je ranije ovog mjeseca kako će Low napustiti Njemačku nakon što se okonča Evropsko prvenstvo ovog ljeta.

On je radio sjajan posao kao selektor reprezentacije s kojom je 2014. godine bio prvak svijeta, ali nakon 15 godina odlučio se za promjenu i navodno je sada pri odabiru prvog tima kojeg će voditi.

Kako javljaju mediji u Španiji, između ostalog i ugledna Marca, Low već uči španski jezik jer planira da radi u Španiji. Ranije se Low povezivao s Real Madridom i javna je tajna da on želi da radi u La Ligi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real se zanimao za njega nakon što je 2014. osvojio Svjetsko prvenstvo, pa nije isključeno da će upravo on na kraju sezone naslijediti Zinedinea Zidanea.

U međuvremenu, smatra se da bi Hansi Flick, trenutni trener Bayerna, mogao biti novi selektor njemačke nogometne reprezentacije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

semirM
Valja sad stalno gledati njegove gadosti ???
2 0
Mele
Nije on kalibar za Real. mozda Hertu, Mainc, Hanover itd, ne velikane.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi