Laporta tiho radi na novom ugovoru za Messija
Foto - EPA

Predstavit će mu plan na kraju sezone

Laporta tiho radi na novom ugovoru za Messija

M. Šljivak

Lionel Messi je za nekoliko mjeseci slobodan igrač.

Legenda Barcelone imat će opciju da napusti klub u kojem je prveo čitavu karijeru, a to novo rukovodstvo na čelu sa Joanom Laportom pokušava da spriječi.

Sastanak o budućnosti Messija u klubu očekuje se uskoro. Argentinac će navodno sagledati projekat prije novca i želi vidjeti šta mu Laporta može ponuditi.

A predsjednik Barce tiho radi na novom ugovoru za Messija. Detalji za sada nisu poznati, ali nema dileme da će ugovor biti i dalje poprilično veliki.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, neće to biti ni blizu cifre koju je uzeo za prethodne četiri godina kada je od kluba naplatio čak 555 miliona eura.

Messijeva odluka znat će se na kraju sezone i vidjet ćemo šta će jedan od najboljih fudbalera svih vremena na kraju odlučiti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi