Štedi se na svakom koraku: Nevjerovatan potez Barcelone prema Ericu Garciji
Foto - EPA

Ponudili mu novi dogovor

Štedi se na svakom koraku: Nevjerovatan potez Barcelone prema Ericu Garciji

Midhat Šljivak

Fudbaler Manchester Cityja Eric Garcia nedavno je dogovorio transfer u Barcelonu.

Ovaj 20-godišnjak odlučio je da se vrati u tim u kojem je ponikao i dogovorio je saradnju sa katalonskim klubom do ljeta 2026. godine.

Međutim, u posljednjih nekoliko dana došlo je do određenih izmjena i Barcelona je Garciji ponudila manju platu nego što je to dogovoreno.

Katalonski klub ima ozbiljne finansijske probleme, prinuđeni su da štede na svakom koraku, te su Garciji ponudili ugovor koji je za 50 posto manji od dogovorenog.

Sada je odluka na mladom fudbaleru hoće li pristati na te uslove. On je iskazao veliku želju da se vrati u klub, dogovorio je sve, ali sada je došlo do velikih promjena.

Vidjet ćemo hoće li to utjecati na njegovu odluku o povratku na Camp Nou jer su sada stvari poprilično drugačije za ovog mladog defanzivca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Garcia je od 2008. do 2017. godine nosio dres omladinskih selekcija Barcelone, a zatim je otišao u Manchester City.

Među Građanima se nije naigrao u prvom timu, pa je odlučio da prihvati ponudu o povratku u tim koji ga je stvorio.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi