13

Komentari (13)

Adrian
Nema ni obraza ni časti, zamislite da presjednik nekog drugog kluba svako malo proziva najveceg rivala, nemaju ni za kifle al Real je ustima non stop.
FudbalskiGenije
Ovi su postali vece placipicke nego united
Madridista
Hahaahha Klasična katalonsko sirotinjska plači p i č k a. Otkako je nestalo para za podmazivanje za sve mu je Real kriv. Pitam se da li je Real kriv i za to jer su prevaranti primili 70 golova na 50 utaknica ove godine?! Kakvi su to bijednici brate. Bez obraza i časti, ali ne čudi me, takva je to japija...
user1620593935
Prije 10-ak godina grad Madrid je otkupio od Reala trening centar za 550 milijuna eura. Toliko je iznosio dug Reala. Tim novcem Real je pokrio dug, a već sljedeće godine grad Madrid prodaje nazad Realu trening centar za simboličan iznos od 1 eura. O toj temi je pričao i Beckenbauer koji je prozivao Angelu Merkel zašto Njemačka pomaže Španjolskoj koja je upala u recesiju kada Španjolska država tim novcima sanira financijske dugove Reala. Real nije najodvrataniji klub na svijetu samo zbog suđenja nego i zbog ovih "sporednih" stvari. Kakav necovjek moras biti pa podrzavat ovakav klub?
BillyPiton
Amireee magarcino. Da te hoce hercika strefiti smrade jedan. Kopiras svoj komenta i lijepi ga po svim potralima. Radi nesto bogalju
Realno01
Ka necovjek trebaš biti i navijati za klub koji je učesnik najveće krađe u povijesti nogometa, polufinale LP u Londonu na 2009 god.I onda isti ti se žale na neko suđenje.
user1620593935
2009? Ja i sta sad? Zbog jedne utakmice se ne bi trebali zaliti na suđenje. A imao je Real i vecih krađa
Amansio
Jel zabranjeno to radit, rusija 2018 prodala sve kompanije nafte, plina itd. Pustili vijest da nema resursa pa odkupili po 4 puta manjoj cijeni i nikom nista. Ti ovdje hampu dižeš oko kampa. Sad real grdi zabavni park šta ćeš za ro reći i to od Saudiskih para.
user1620593935
Real je miljenik sudija citavu povijest. Kao da je to sad nesto novo
Ramo Legenda
Ti si naloumnik
user1708040072
Mbapeeeee.... Vec pocinju kukat... Znaju sta ih ceka....
Ero
vidi ko se žali bvahahaha
Mi_Ro
Ovi User-i baš neki pravi luzeri baš kao i ovaj lik iz gore navedenog teksta......
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.