Laporta gubi strpljenje: Zvijezdi je poručio ili potpiši ili odlazi!

Postavljen ultimatum

Laporta gubi strpljenje: Zvijezdi je poručio ili potpiši ili odlazi!

Admin Čaušević

Čini se da je Joan Laporta izgubio strpljenje sa Ousmaneom Dembeleom.

Barcelona želi da produži ugovor koji ističe u junu 2022. godine, ali francuski reprezentativac i njegov agent odgađaju sastanav.

Na Nou Campu smatraju kako je pravo vrijeme za produženje, ali istovremeno se pojavljuju sumnje da Dembele ima već dogovor s novim klubom za sezonu 2022/23.

Međutim, Laporta je odlučio da okonča Dembeleovu igru. Sve će biti gotovo nakon Evropskog prvenstva, a do tada je 24-godišnjaku postavljen ultimatum.

Naime, Barceloni su poručili Dembeleu da će morati da produži saradnju ili će biti prodat u predstojećem prijelaznom roku.

Mnogi u Barceloni bi s oduševljenjem dočekali prodaju francuskog ofanzivca. Ima ogromnu platu, napunio bi klupsku kasu, a još uvijek ga smatraju "staklenim" igračem zbog povreda.

Ranije je bio sklon incidentima, u posljednje vrijeme se smirio, pružao je sasvim solidne partije kod Ronalda Koemana, ali uloženih 135 miliona još nije opravdao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, Laporti se jako sviđa način na koji igra Dembele i vrlo rado bi produžio njegov ugovor. Istina, plata bi bila smanjenja, a bonusi bi zavisili od njegovog doprinosa na terenu.

Pojedini mediji špekulišu da je Juventus klub koji se krije iza Dembelove strategije te da ga Bianconeri žele u svoj tim dovesti sljedećeg ljeta i to besplatno.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Usudi se pa stavi ultimatum Messiu klošo jedan. Čovjek vas dere na sve moguće načine a vi opet boga molite da produži, pa bankrotirali ste zbog njeg i njemu sličnim.
9 9
Manager
Jel ovaj Laporta u Kataloniji nešto kao Dodik u RS ?
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi