7

Komentari (7)

Rivaldo
Dok je Messi u ekipi, Guardiola nece doci sigurno. Guardiola trazi od ekipe da se svi podrede njegovom sistemu i da svako zna svoj dio posla, nije trener koji mora sve podrediti jednom igracu, koji ima vise ovlasti i od samog trenera.
DamirS
Ej moj druže, upravo taj Messi je izdigao Guardiolu. Jesi li ikada slušao i čitao šta Pep priča o Messiju? Da jesi sada ne bi pisao ovakav komentar.
Rivaldo
Da se ista razumijete i pratite, znali bi da je Guardiola najvise radi Messia i otisao iz Barcelone, jer uslovi gdje je igrac veci od ekipe i trenera, nisu odgovarali Guardioli, logicno. Nije slucajno sto su samo anonimusi mogli biti Messievi treneri.
AndrejUdovicic
Toliko planova a nigdje niceg a gvardiola je reko ka je zauvijek sa barsom zavrsio shvatite to
Maestro
Ja čujem Zidane napustio Real preuzima Barcelonu
m1987
Sve je moguće
dinass
Zidan voli iskreno Real i nikada nece vodit Farcelonu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti