10

Komentari (10)

Handofsibir
A tko im garantuje da igraci nakom ovog nece traziti jos vise
Realist
Uefa je i onako mislila formirat svoj superligu prvaka 2024. a ovako će se ili to mjenjat ili će klubovi iz naše regije imat još bolje šanse za ulazak u grupne faze koje neće bit toliko jake i gledane ali će ipak više podsjećati na nogomet onakav kakav treba bit bez onih 6 ekipa iz svake od lige petice zbog kojih su europska natjecanja bila dosadna sve do trenutka kada se ti veliki klubovi ne počmu međusobno susretat tako da gledajući isključivo sa strane nogometa ova super liga je bolje rješenje jer će tako veliki sada i službeno imat svoju ligu a ne kao liga prvaka je dostupna svima a ustvari igraju je samo veliki.
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Kao što vidimo iz priloženog Barcelona ce bankrotirat ne bude li ovo takmicenje,opet se ide u korist barcelone?
MaDaj
Mislim, imalo bih to smisla da Real Madrid I Juventus nisu vodje projekta ...
pjanke.sa
Sigurno da UEFA i FIFA uzima sve pare a da klubovima daje mrvice; inace se ne bi ovo ni odlucilo. Napravimo kokice i uzivajmo. Libo nas racku, ne moremo nigdje hehehe
Neddim1
Boli tebe racku Pjana, ti sjedis na klupi i uzivas. A plata redovna.
MaDaj
Uefa uzima pare i bar mali deo kolaca baca na sve timove ... Fakat malo te love stigne cak i u Bosanske klubove preko kvalifikacija za takmicenja tima Europa Liga/ Liga sampiona ... da i ne govorim o ulogu u nacionalne timove itd... u slucaju super lige .. svu lovu ce da zadrze 20 klubova koji ce sjediti na vrhu i to je to ... .
Antaaaaa
Nogomet ste davno pretvorili u biznis, superligom samo to sluzbeno potvrdjujete, najbolje da mi siromasni umremo pa da vi uzivate sami, neka nama nase "seljacke" lige, razlog vise da gledam Krupa-Radnik nego tako neki man.city-chelsea
Slobodas
Samo jako radnicki , treba ove pohlepne kerove poslati na smetljiste historije
Maestro
Smradovi hoćete da uništite draž fudbala
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.