Cancelu su na press konferenciji rekli da je Tuchel zamijenio Nagelsmanna, pogledajte reakciju

Nije znao da će doći do promjene

Cancelu su na press konferenciji rekli da je Tuchel zamijenio Nagelsmanna, pogledajte reakciju

E. Škorić

U toku noći u kojoj su se igrali mečevi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, odjeknula je "bomba" u Minhenu - Bayern je otpustio Juliana Nagelsmanna.

Bayern je iznenada donio odluku da otpusti perspektivnog njemačkog trenera, a novi je Thomas Tuchel, koji je navodno već danima boravio u Minhenu.

Njemački mediji tvrde da su igrači Bayerna odavno znali da se sprema Nagelsmannova smjena, no Joao Cancelo je navodno to saznao tek večeras i to na press konferenciji.

Naime, nakon što je Portugal pobijedio Lihtenštajn sa 4:0 u 1. kolu grupe J kvalifikacija za EURO 2024, novinari su beku Bayerna saopštili da je Nagelsmanna zamijenio Tuchel.

"Došlo je do promjene u Bayernu, Tuchel je novi trener, koja je vaša reakcija?", upitan je Cancelo,

"Ne znam, ne znam", odgovorio je Cancelo koji se najprije nasmijao. Onda je upitan da li je iznenađen.

"Da, pomalo sam iznenađen. Želim se zahvaliti treneru Nagelsmannu zato što me želio u Bayernu. Vijest me iznenadila, ali njemu želim puno sreće".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Cancelo će s Portugalom u junu gostovati u Zenici u 3. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i po svemu sudeći biće to okršaj dva tima za prvo mjesto na samom početku borbe za EURO. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi