"Joao Felix je prevara od 100 miliona"

Tako smatra legenda Uniteda

"Joao Felix je prevara od 100 miliona"

S. Grebović

U velikom derbiju osmine finala EURA, Belgija je sinoć savladala Portugal sa 1:0 i tako prošla u dalju fazu takmičenja.

Evropa će dobiti novog šampiona ovog ljeta. To je postalo jasno nakon sinoćnje eliminacije i dalje aktuelnog prvaka Starog kontinteta, selekcije Portugala.

Gol odluke postigao je Thorgan Hazard u 42. minuti kada je sjajnim udarcem probušio Ruija Patricija.

Cristiano Ronaldo i družina su u nastavku sve karte bacili u napad i zaigrali bolje, ali do gola nisu mogli doći pa su već nakon osmine finala morali pakovati kofere.

Selektor Santos je u drugom poluvremenu sve karte bacio u napad i uveo ofanzivnije igrače. Priliku je, između ostalih dobio i Joao Felix, ali ni on nije pomogao evropskim Brazilcima, kako popularno zovu Portugalce.

Posebno kritičan prema mladoj zvijezdi Atletico Madrida bio je veliki Roy Keane.

"Joao Felix je prevara. Njegova zemlja ga treba, a on ne može pogoditi ni okvir gola. Košta 100 miliona funti? Da sam Ronaldo, krenuo bih na njega u svlačionici", riječi su legendarnog igrača Manchester Uniteda.

Ovaj ofanzivni vezista je u ljeto 2019. godine u Madrid stigao iz redova Benfice sa epitetom velikog talenta u transferu vrijednom 126 miliona eura, odnosno 100 miliona funti.

Top Komentari

realno_govoreci
Ne vrijedi niko ni miliona. Otisao svijet u helac zbog ovih para. Kakvih crnih miliona. Doktori svakidnevno zivote spasavaju pa godisnje nemaju ni milion a ovi lezihl****vici da uzimaju 10tine miliona godisnje
7 3
user1583752673
Jest
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi