Joao Mario: Nagovaram Ronalda da dođe u Inter

Prijatelji već godinama

Joao Mario: Nagovaram Ronalda da dođe u Inter

E. Škorić

Portugaski reprezentativac Joao Mario najradije bi za momčadskog kolegu imao Cristiana Ronalda.

Joao Mario i Cristiano Ronaldo bili su s Portugalom evropski prvaci i nogometaš Intera u šali kaže kako pokušava nagovoriti zvijezdu Real Madrida da mu se pridruži u Interu.

"Bilo je to jedinstveno iskustvo. Od djetinjstva sam sanjao takvo što. Nikada nisam mogao ni preptostaviti da će doći dan kada će Portugal biti prvak Evrope, a Cristiano Ronaldo je naš najvažniji igrač", tvrdi Mario, pa dodaje:

"Pokušavam razgovarati s Cristianom Ronaldo, da dođe kod mene u Inter. Ah dobro, u pravu ste, to će biti jako teško. On nije samo moj saigrač, već mi je i dobar prijatelj, dobra je osoba i rođeni je lider".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter je u seriji od osam pojbeda, a u subotu će odmjeriti snage protiv Pescare.

"To će biti teška utakmica. Naučio sam već da u Italiji ne postoje jednostavne utakmice. Svaka ekipa određenu jačinu i svoje kvalitete, tako da ćemo se morati dobro potruditi za pobjedu", dodaje Portugalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi