Lisandro Lopez novi fudbaler Intera

Stigao na posudbu iz Benfice

Lisandro Lopez novi fudbaler Intera · Zvanično

E. Čaušević

Argentinski defanzivac Lisandro Loptez zvanično je predstavljen kao novi fudbaler Intera u koji stiže na posudbu iz Benfice.

Lopez je uspješno prošao ljekarske preglede, a nakon toga zvanično je predstavljen kao novi igrač Intera. Argentinac će u Interu igrati na posudbi do kraja ove sezone, ali italijanski klub će imati mogućnost da nakon toga otkupi njegov ugovor.

"Inter sa zadovoljstvo želi saopštiti da je Lisandro Lopez novi igrač našeg kluba. Došao je na posudbu do kraja sezone, a naš klub će imati mogućnost da otkupi njegov ugovor. Vrijeme je za nove avanture sa Nerazzurrima, dobro došao u Inter Lisandro", saopštio je klub s Meazze.

Ovaj 28-godišnji fudbaler ponukao je u Chacarita Juniorsima, a tri sezone igrao je i u Arsenalu de Sarandiju. Nakon toga 2013. godine potpisao je za Benficu, no jednu sezonu proveo je na posudbi u Getafeu. Za Gaučose odigrao je četiri utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi