Inter danas predstavlja Lopeza, Ramires stiže već u četvrtak?

Nerazzurri angažovali dva pojačanja

Inter danas predstavlja Lopeza, Ramires stiže već u četvrtak?

Lisandro Lopez je sinoć doputovao u Milan, a ovaj argentinski štoper bi već danas trebao biti predstavljen kao novo pojačanje Intera, međutim Nerazzurri bi u narednim danima trebali zvanično predstaviti još jednog igrača.

Inter ubrzano pojačava svoju ekipu u zimskom prelaznom roku, bez obzira što Nerazzurri i nemaju neki budžet za nova pojačanja zbog činjenice da moraju ispuniti uslove Financijskog Fair Playja.

Ipak, ukoliko sve bude teklo po planu, Inter će danas predstaviti novog štopera Lisandra Lopeza, koji na San Siro stiže na posudbu iz Benfice. Argentinac će danas proći ljekarske preglede i ozvaničiti svoju posudbu koja će koštati Nerazzurre 500.000 eura. Inter će imati i opciju otkupa Lopezovog ugovora po isteku posudbe za oko devet miliona eura.

Osim Lopeza, ove sedmice bi Inter trebao pojačati i bivši veznjak Chelseaja Ramires.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, i Ramires će u Inter stići na posudbu i to iz kineskog Jiangsu Suninga. Brazilac je dobio "zeleno svjetlo" za dolazak na San Siro od čelnika kineske ekipe, a dogovor dva kluba je olakšan zbog činjenice da su i Inter i Jiangsu u vlasništvu iste kineske kompanije.

Očekuje se da će Ramiresovi menadžeri sa Interom u četvrtak dogovoriti finalne detalje ugovora, nakon čega bi iskusni Brazilac trebao postati nova akvizicija Nerazzurra.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi