Joco Stokić potpisuje za Radnik

Napadač u Radniku

Joco Stokić potpisuje za Radnik

Dino Kurbegović

Doskorašnji napadač Željezničara Joco Stokić postaće u narednim danima novi igrač Radnika iz Bijeljine.

Kako saznaje SportSport.ba, ovaj 28-godišnji napadač će u narednim danima i službeno potpisati ugovor s timom iz Bijeljine, četveroplasirani tim Premijer lige nakon prvog dijela sezone.

Stokić je nakon raskida ugovora sa Željezničarom dobio nekoliko ponuda iz Premijer lige BiH. Veliki interes je pokazivao i Vitez, no sjajni napadač je odbio ovaj klub, te se odlučio potpisati za Radnik.

Joco Stokić je proteklu polusezonu u dresu Plavih s Grbavice odigrao 13 utakmica. Nije se uspio upisati u strijelce, pa je s njim sporazumno raskinuta sardanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored Željezničara Stokić je u prvenstvu BiH nosio dres Borca, Zvijezde i Modriče.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi