Joe Hart konačno pronašao klub u kojem će braniti

Burnley ga dovodi

Joe Hart konačno pronašao klub u kojem će braniti

E. Škorić

Engleski golman Joe Hart čini se napokon je pronašao klub u kojem će braniti naredne sezone.

Harta je Manchester City odlučio prodati, no nekoć proslavljeni golman s Etihada nije mogao da pronađe tim proteklih sedmica. Na kraju, odlučio ga je kupiti engleski premierligaš Burnley.

Ovaj tim će u 3. prektolu Evropske lige igrati protiv turskog Basaksehira, a u tim mečevima bi mogao da bude jači za engleskog čuvara mreže.

Hart je prošle sezone bio posuđen West Hamu i Torinu, a sada konačno pravi transfer s 'kartom u jednom smjeru'.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Menadžer Burnleyja imao je problema s povrijeđenim golmanima i Hart mu dolazi kao idealno rješenje, a uz to košta manje od pet miliona funti. Vidjet ćemo može li Hart da se vrati na staze stare slave kao golman Burnleyja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi