Joe Hart na 'sniženju', toliko da bi ga mogli dovesti i ovdašnji timovi

Ko će ga "ugrabiti"?

Joe Hart na 'sniženju', toliko da bi ga mogli dovesti i ovdašnji timovi

E. Škorić

Engleski golman Joe Hart na transfer je listi Manchester Cityja i samo je pitanje dana kada će napustiti Etihad.

Hart je putovao sa Cityjem u SAD na predsezonsku turneju, ali Pep Guardiola neće računati na proslavljenog engleskog golmana i želi da ga se riješi do početka naredne sezone, koja starta za desetak dana.

Prethodno se nekoliko klubova zanimalo za Harta, u posljednje vrijeme se govorilo i o odlasku u Chelsea, no još niko nije poslao konkretnu ponudu na adresu Cityja.

Stoga je klub odlučio da 'napravi akciju' i da na Harta nalijepi etiketu na kojoj piše "sniženo". U klubu iz Manchestera nadaju se da mogu dobiti barem pet miliona funti, a to je uistinu cifra koju mogu da si priušte i daleko manji timovi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, ruku na srce, mnogi od tih timova ne mogu Hartu da ponude primanja kakva ima u otočkim timovima.

Prošle sezone je branio 19 utakmica na posudbi u West Hamu, pa je ranije bio posuđen Torinu, Birminghamu, ali očigledno više nije onaj stari i malo ko je spreman da ga kupi u ovom trenutku.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi