Joe Hart želi da se vrati u Italiju

Napušta West Ham

Joe Hart želi da se vrati u Italiju

E. Čaušević, foto: EPA

Engleski golman Joe Hart će prema svemu sudeći već u januaru napustiti West Ham u koji je stigao ljetos na jednogodišnju posudbu iz Manchester Cityja.

Hart je do prije nekoliko kola bio standardan na golu West Hama, ali se njegov status promijenio dolaskom Davida Moyesa na mjesto trenera. Moyes je šansu dao Adrianu koji je svojim odbranama uspio da istisne Harta iz prve postave.

Engleski golman će biti primoran da u januaru traži novi klub u kojem će igrati na posudbi do kraja sezone ukoliko želi da se nađe na spisku Engleske za Svjetsko prvenstvo. Navodno, Hart već zna gdje želi nastaviti svoju karijeru.

Prema pisanju italijanskih golmana Hart je poručio čelnicima Manchester Cityja da pokušaju dogovoriti novu posudbu u Torino gdje je branio prošle sezone. Ukoliko to ne uspije ovaj golman je jasno poručio da želi da mu naredna destinacija bude Italija.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi