I Guardioli će konačno neko reći NE

I Guardioli će konačno neko reći NE

Midhat Šljivak

Pep Guardiola namjerava u januarskom prelaznom roku dodatno pojačati svoj tim.

Iako Građani djeluju nezaustavljivo, katalonski stručnjak smatra kako je njegovom timu potrebno dodatno osvježenje u januaru, posebno u defanzivnom dijelu ekipe.

Nekoliko fudbalera se povezuje sa Cityjem, a novo ime na Pepovom popisu je Interov štoper Milan Škriniar (22).

Ovaj mladi Slovak igra jako dobro u dresu Nerazzurra i privukao je veliku pažnju na sebe. Guardiola ga vidi kao idealnog za svoj tim i pokušaće da ga dovede na Etihad.

Međutim, to će biti praktički nemoguća misija. Škriniar je jedan od glavnih igrača Intera, u ekipi je svega nekoliko mjeseci i maksimalno je opravdao sva očekivanja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oni su ranije najavili kako će odbiti sve ponude za Slovaka. Ranije se povezivao sa Barcelonom, ali ponude Cityja su takve da se o njima jednostavno mora razmisliti.

Škriniar je ove sezone odigrao 18 utakmica i postigao je tri gola.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi