Joel Matip doživio tešku povredu u najboljem mogućem trenutku

Kraj sezone

Joel Matip doživio tešku povredu u najboljem mogućem trenutku

Njemački fudbaler Joel Matip doživio je nešto težu povredu stopala. 

Štoper Liverpoola zbog iste propustit će kompletan ostatak sezone. On je to potvrdio u razgovoru za klupski sajt.

"Ove sezone se neću vraćati na teren, a što se tiče naredne sezone, nadam se da ću od početka biti prava pomoć ekipi", kazao je 28-godišnjak.

Matip se inače povrijedio protiv Evertona prije nekoliko dana, a u međuvremenu je propustio utakmicu protiv Crystal Palacea. Osim tog meča, do kraja sezone propustit će preostalih sedam susreta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je to malo čudno za reći, Matip nije mogao odabrati bolji trenutak za težu povredu obzirom da je Liverpool i matematički osigurao titulu prvaka Engleske, a druga takmičenja je još ranije okončao.

Nijemac je ove sezone ukupno odigrao 13 utakmica i postigao dva gola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi