Jogunčić: Idemo se nadigravati

Goražde gostuje u Lukavcu

Jogunčić: Idemo se nadigravati

Lider Prve lige FBiH momčad Goražda u 5. kolu gostuje kod Radničkog iz Lukavca.

Goraždani u prva četiri kola imaju stopostotni učinak, dok su i Lukavčani prvenstvo otvorili veoma dobro sa sa osvojenih 8 bodova i bez poraza. 

„Igrao sam za Radnički i za taj klub me vežu lijepe uspomene. Pogotovo za navijače koji su jedni od najboljih pred kojim sa igrao. Znam da nas čeka paklena atmosfera zbog činjenice da proslavljaju 25 godina od osnivanja grupe. Obje momčadi u prva četiri kola nisu osjetile gorčinu poraza i zbog toga vjerujem kako će publika imati priliku da gleda jednu dobru utakmicu sa pregršt lijepih poteza“, kaže Samir Jogunčić, nova uzdanica tima sa Drine. 

Goraždani su, podsjećanja radi, uspješno apsolvirali i gostovanje u Čapljini u okviru Kupa BiH. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

„Igramo dobro i želimo nastaviti u tom ritmu. Ja sam prezadovoljan prijemom, saigračima, navijačima, stručnim štabom... Svi dišemo kao jedan i zbog toga nije iznenađenje što smo tu gdje jesmo. Mi u Lukavac idemo bez imperativa, rasterećeni, a u takvim okolnostima možemo pružiti dobru partiju“, kaže Samir Jogunčić.

Goraždani su najprijatnije iznenađenje Prve lige FBiH, a ako nastave u ovakvom ritmu moguće je da će Bosansko-podrinjski kanton po prvi put dobiti i premijerligaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti