Johnson snimljen u zatvoru: Da sam je bar silovao...
EPA

Služi zatvorsku kaznu

Johnson snimljen u zatvoru: Da sam je bar silovao...

U engleskoj javnosti procurila je sporna izjava Adama Johnsona o zločinu zbog kojeg izdržava zatvorsku kaznu. 

Bivši igrač Manchester Cityja i Sunderlanda je osuđen na šest godina zbog "seksualne aktivnosti sa tinejdžerkom", a dok izdržava kaznu, tabloid The Sun je došao do videozapisa u kojem Johnson u šali priča o svom nedjelu. 

"Za šest godina koliko sam dobio zatvora, volio bih da sam je silovao", odgovorio je Johnson na pitanje jednom od zatvorenika, tvrdeći kako nije kriv.

"Ako zavedeš neku curu u izlasku, a sutradan se toga ne sjećaš, odmah se govori o silovanju. To djevojke iskoriste. I mene su tužili, jer sam slavan", dodao je bivši saigrač Edina Džeke. 

Johnsonu je, inače, nedavno odbijen i drugi pokušaj da se ukine presuda i smanji kazna. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi