Albu pokušali navući na tanak led, ali nisu uspjeli: "Nemam ništa loše da kažem"

Pohvalio Koemanov rad

Albu pokušali navući na tanak led, ali nisu uspjeli: "Nemam ništa loše da kažem"

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju na svom terenu protiv Benfice utakmicu grupne faze Lige prvaka.

Katalonski klub više nema pravo na kiks i večeras im je na Camp Nouu potrebna pobjeda kako bi osigurali plasman u nokaut fazu Lige prvaka.

Barcelona ovu sezonu nije otvorila najbolje, a najveći šok doživjeli su upravo protiv Benfice koja ih je u prvom meču pobijedila sa 3:0.

Ipak, Barca se s dvije pobjede protiv Dynamo Kijeva uspjela vratiti i sada im je potrebna pobjeda protiv Benfice kako bi osigurali drugo mjesto, te kako ne bi morali u posljednjm kolu protiv Bayerna igrati za prolaz.

Večeras će u Ligi prvaka na klupi Barcelone debitovati i Xavi Hernandez koji je prije desetak dana izabran za novog trenera katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na press konferenciji jučer je pored Xavija bio i Jordi Alba koji je govorio i o bivšem treneru Ronaldu Koemanu. Alba je poručio da ne želi ništa loše reći o Nizozemcu i da smatra da je on napravio dobar posao.

"Nemam ništa loše da kažem o Koemanu. Mislim da je on uradio dobar posao. Osvojili smo Kup kralja kada to niko nije očekivao od nas. Svaki trener ima svoj stil i to je to. Zahvalan sam Koemanu na svemu što je uradio za mene i cijeli tim", rekao je Alba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi